Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno XBox'a 360

aniekta  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. warto kupywac XBox'a 360?

• tak
      5
    • nie
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam zamiar kupic Xbox'a 360 i znalazlem za ok 500 zl edycjhe premium czyli 60 gb, ale mam tez dosc dobrego kompa i moge se pozwolic na takie tytuly jak Crysis 2 ale chcial bym miec tez konsole nie tylko kompa (no wiecie do tych nowszych tytulow i gier ktore nigdy nie wyjda na PC'ty, ps3 nie chce bo co do sony to obstaje tylko przy psp i sluchawkach, wiec pytam sie czy warto kupywac tego XBox'a 360 (gry lubie wszystkie rodzaje (ech... ale nie RPG'i typu final fantasy (nie wiem jak to sie pisze) czy Zelda) ale do strzelanek to mam kompa, wyrazcie swoje opinnie w postach i ankiecie, ale fps'ami na XBox'a tez nie pogardze wiec prosil bym o przykladowe pare fajnych tytulow

@Edit down: to zes mi pomogl, jak wiesz to napisz -.-

Opublikowano

PS3 > XBox 360. Nie opłaca się. Polecam kupić aktualnego CD-A, masz wyjaśnienie dlaczego.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie warto, komputery osobiste już około 2 lata temu "przegoniły" konsole, wg mnie warto czekać na nową generacje konsol (około 2lata). Xboxa kupuj, jak checsz grac w L.A. Noire, MMA, inne gry niedostepne na PC. Jak chcesz piracic i wydawac malo na gry i utrzymanie konsoli polecam xboxa, przerobienie ps3 jest jeszcze malo popularne i skoplikowane. Oczywiscie ps3 to tylko troche lepsza grafika i wydajnosc, ale nic nie przebije super wygodnych padów od xboxa 360. Kilkakrotnie zastanawialem sie nad konsolka ( xboxa mozna miec za 500zl), jednak zostałem przy bardziej wydajnym "piecu", chociaz czasem oplakuje L.A. Noire, MMA, UFC i inne gierki :)

PS3: Darmowe multi, włamy i kradzież danych klientów, brudząca sie stara wersja

Xbox: Nowy fajnie wyglada, bardzo wygodny pad, platne granie multi.

Opublikowano

czyli lepiej obstawac do pc'a bo najbardziej zalezy mi an grach typu crysis 2, bioshock 2, dead space 1/2 i inne a grywalnosc w fps'ach (przy grze na multi) nie jest najlepsza na padach, gier nie pirace (ech... wyjatkiem jest minecraft bo mim zdaniem wydawanie kasy na gre z silnikiem z tibi, z urodzinkow, i innych swiatecznych dzionkow nazbierala mi sie nie mala sumka, obecnie kupilem wiedzmina 1, przeszlem wiedzmina 2, borderlands, battlefield bad company 2 zamierzam kupic bioshock'a 2 i jak spadnie troche cena to crysis 2 i battlefield 3 wiec jestem bardziej pc'owym fps'siazem a problem mam taki ze albo kupie Xbox'a 360 z 1 gra i juz cala kasa pujdzie albo kupie ps3 i starczy tylko na jakas denna gre

(ku*** zgubilem watek, jak przypomne se reszte to zedytuje posta)

Opublikowano

No czyli masz odpowiedź, nic nie zastąpi naszego piecyka. Ja czekam na xboxa 720(nazwa tymczasowa), zobaczymy co tam przedstawia przy nowej wersji. Wg mnie lepiej na 3-4 lata dopłacić do karty graficznej oraz sprzetu w piecu niż nową generacje konsol kupować i użerać się z grami po 200zł

Opublikowano

Osobiście mam Xboxa 360 Elite i polecam ci go wygodne pady, fajna grafika. Możesz również zagrać w gry dostępne tylko na konsole :)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano (edytowane)

Sadystyczna prawda -Xbox

multi - premium

gorsza grafika

by unieść pada muszisz wpierdalać codziennie sztejki.

Myślałem że dostane pierdolca gdy grałem w halo tym padem.

głośna

awaryjna

chujowy napęd który rysuje płyty

Jest tańszy od psa

,Ale multi wcale takie kurwa nie jest.

PS3 :

-Droższy

+

Multi za friko

Lepsza grafa

JAKIE TO JEST CICHO O JA PIERDOLEEEE

blu-ray

mała awaryjność

Więc ja bym brał ps3 zamiast xboxa do fpsów i nie tylko.Lecz nic nie zastąpi starego dobrego kompa i myszke w fpsach.

Edytowane przez KRULL
Opublikowano

Sadystyczna prawda -Xbox

multi - premium

gorsza grafika

by unieść pada muszisz wpierdalać codziennie sztejki.

Myślałem że dostane pierdolca gdy grałem w halo tym padem.

głośna

awaryjna

chujowy napęd który rysuje płyty

Jest tańszy od psa

,Ale multi wcale takie kurwa nie jest.

PS3 :

-Droższy

+

Multi za friko

Lepsza grafa

JAKIE TO JEST CICHO O JA PIERDOLEEEE

blu-ray

mała awaryjność

Wiadomo ps3 lepszy, ale jak ktoś chce praktycznie kasy nie wydawać i na piratach grać to potem wyjdzie, że na 4 xboxy by starczyło z zakupu ps3 i gier.

Opublikowano

Polecam PS3... Dlaczego? Aby byc posiadaczem internetu w xboxi'e potrzeba placic miesiecznie po te 30 zl? totalna lipa.... a w ps3 podlaczasz kabelek i sie cieszysz :D

jestem posiadaczem ps3 i jestem zadowolony... niestety szczescia do padow nie mam wiec jade na komputerowym padzie i jest swietnie!

kupie 2 pada to 1 sie popsul naprawilem tego 1 to 2 sie popusl... nie naprawilem 2 i 1 sie popsul.... i to wszystko w 1 dzien!! hah zalamka -.- i w ten sposob poszlo 300 zl -.-

Na ps3 polecam Call of Duty Black Ops ^^

Opublikowano

ok mam watek (zeby juz mnie wiecej osob zauwazylo to napisze w nowym poscie)

Co do Crysis 2 to to jest jedna z tych gier w ktore nie warto grac w 2 czesci zanim sie nie przejdzie 1, czy wersja multi crysis2 jest juz dostepna za darmo na pc'y?

I jakie fajne strzelanki polecacie, wiecie, taki typ jak podawalem czyli: bioshock 2, crysis 1/2 itp. nie podawajcie Cod'ow, MoH'ow bo jedyna wojenna gra przy ktorej obstaje to battlefield, oczywiscie polecajcie mi nie tylko fps'y ale i inne gry akcji z mocnymi watkami fabularnymi

a i jak jest z tym frapsem, jak kupie ta licencje to ona jest na zawsze czy na limit, ile to kosztuje, bo chcial bym zaczac robic filmiki takie jak uzytkownik YouTuba RockAlone2k bo nie mam co robic w wakacje xD

Opublikowano

Killzone 3 na Ps3, L.A. Noire na obu, możesz jakieś God of Wary nagrywac, InFamous2 fajna gierka, Call of Juarez podobno na konsolkach fajne,

Crysis2 multi za darmo? Niee, trzeba mieć przecież gre kupioną.

Edit: Aaa i jeszcze Red Dead Redemption